logo Ralph Spritzer

“Wat had ik graag een goede coach gehad toen ik vijfendertig was”

Wie ben ik?

portret Ralph SpritzerMeer dan vijfentwintig jaar heb ik als medisch specialist gewerkt. Eerst als kinderarts-neonatoloog in een academisch ziekenhuis. Later als kinderarts in een algemeen ziekenhuis. Hier heb ik een managementfunctie bekleed en was ik betrokken bij verandertrajecten. Na het verkrijgen van de opleiding Kindergeneeskunde werd ik de opleider.

De medische wereld ken ik van binnenuit, ik weet welke vraagstukken er spelen en hoe moeilijk het kan zijn daarmee om te gaan.

Ik coach op basis van gelijkwaardigheid en vanuit de overtuiging dat ieder mens de mogelijkheid tot groei en verandering in zich heeft. Primair ben ik coach, maar ik gebruik zo nodig ook therapeutische methodieken in het coachingstraject.

Een goede coach of sparringpartner kan hét verschil maken bij de zoektocht naar de dingen die er echt toe doen. Voor mij de reden om u te willen helpen uw doelen, zowel privé als zakelijk, te verwezenlijken.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie, management, coaching en psychotherapie. Bekijk mijn volledige CV. Ik ben aangesloten bij de Ethische Kring, hanteer de Ethische code en ben lid van het Netwerk Coaches van de Academie voor Medisch Specialisten.